Menu

Al Pitcher - Sverige Syndrome

Stockholm

Skandiascenen, Cirkus Djurgården
lördag, 11 november 2017 kl:19:30

Al Pitchers tidigare tre soloturnéer har samtliga varit rejäla publikframgångar som spelats för utsålda hus. Nya standup-showen Sverige Syndrome har premiär 27 oktober och beskrivs av Al som ett kärleksbrev till hans nya hemland Sverige.

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Hans soloföreställningar Fika, Påtår och Nääämen it’s Al Pitcher har gett honom en stor och trogen publik. I nya föreställningen Sverige Syndrome vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

– Jag älskar verkligen att uppträda live och att få presentera en helt ny show för min publik är den bästa biten. Sverige Syndrome är min mest personliga show hittills. Den förklarar hur jag hamnade här, och varför jag stannar kvar, säger Al.

Tidigare pressröster om Al:
Ett standupcomedyframträdande av världsklass – HD, 5/5
Jag minns inte när jag skrattat så mycket och så länge. Jag har nog aldrig gjort det tidigare, och jag var inte ensam. – Jönköpings-Posten, 5/5
Free-wheeling genius – Sydney Morning Herald
Every show is new and every show is unique. – GQ

Arrangör: Lifeline
Längd: ca 90 minuter utan paus

Datum / Tid

lördag, 11 november 2017 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Skandiascenen, Cirkus Djurgården

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

215kr - 395kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad