Menu

Babblarna Andra Musikalen - Bibbel Babbel Bubbel

Stockholm

Skansen Sollidenscenen
söndag, 2 juli 2023 kl:14:00

Succeerna med Babblarnas musikaler och närmare 850 spelade föreställningar fortsätter nu med ännu en svängig föreställning för småttingar “Babblarna Andra Musikalen – Bibbel Babbel Bubbel”.

En färgglad, bubblig, interaktiv och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.

Missa inte detta glädjepiller med barnens favoriter Babblarna!

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med roboten Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Grattis-låt”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Tider
Skansen öppnar: 10:00
Insläpp till scenområdet: 12:30
Show start: 14:00
Föreställningen är ca 45 minuter
Arrangör: Skansen

Biljettinformation
I biljettpriset ingår inträde till Skansen hela dagen. Alla barn som sitter på egen stol behöver en biljett, barn som vill sitta i en vuxens knä behöver ingen biljett.

Scenen är utomhus. Paraplyer är ej tillåtna, vid dåligt väder medtag regnkläder.

Barnvagnar lämnas utanför konsertområdet i en av våra barnvagnsparkeringar. Möjlighet att låsa fast vagnen finns. Ta med eget lås.

Vad gäller för rullstolsburna?
För personer i rullstol eller permobil finns avsedda platser.
Av säkerhetsskäl får man inte ersätta en publikstol med en rullstol eller permobil. Vi kan därför endast ta emot rullstolar och permobiler på anvisad plats. Det är även endast vid bokning av dessa platser vi kan erbjuda att ledsagare medföljer gratis.
Har du som brukare möjlighet att sitta på en publikstol går det bra att parkera rullstolen på anvisad plats. Observera att samtliga i sällskapet då behöver en egen biljett, även ledsagare.

Datum / Tid

söndag, 2 juli 2023 kl: 14:00

Plats

Stockholm, Skansen Sollidenscenen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad