Menu

Skifs vs Körberg - Extrainsatt

Stockholm

Skansen
söndag, 28 augusti 2016 kl:20:00

Skifs vs Körberg – Revanschen på Skansen

26 augusti 1966 vann Björn Skifs och Slam Creepers Sveriges Radios popbandstävling på Skansen i Stockholm. På andra plats kom Tommy Körberg och hans band Maniacs. Sedan dess har de två giganterna inte stått på scen tillsammans, förrän nu.

Den 26 augusti 2016, exakt på dagen 50 år efter första mötet, ställer de sig mot varandra på Sollidenscenen igen. Det hela började med att Tommy Körberg dök upp mitt under Björns succéföreställning ”Lite nu och då” den 16 mars på Göta Lejon och utkrävde revansch. Skifs antog utmaningen och nu blir det verklighet.

Upplev ett historiskt mästarmöte på en legendarisk utomhusscen i augusti när Stockholm är som allra vackrast. Två av landets mäktigastes röster, uppbackade av varsin orkester, drabbar samman i en musikalisk batalj.

Exakt vad som kommer hända vet vi ännu inte men vi kan nog räkna med mycket bra musik och anekdoter från 60-talet samt en stor dos humor. En sak är i alla fall säker – det kommer att bli episkt!

Biljettpriser: 695 - 895 kr/person. Biljettpris inklusive mat i restaurangen: 1245 - 1345 kr/person. Observera att man sitter kvar vid sitt bord i restaurangen under showen om man har en biljett som inkluderar mat.


Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

söndag, 28 augusti 2016 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

695kr - 1345kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad