Menu

Laleh - Sommarturné 2017 med Lisa Ekdahl och Sousou & Maher Cissoko

Stockholm

Skansen
lördag, 15 juli 2017 kl:18:00

LALEH PÅ EFTERLÄNGTAD SOMMARTURNÉ

Just nu pågår den hyllade ”Kristallerturnén” med en trettiomanna-orkester med mer åt en klassisk inriktning och är beräknat som hennes största turné någonsin med över 50.000 besökare. Det går inte att undgå tanken att allt sedan första bygget av egna studion 2003 och första hiten Live tomorrow 2005 byggt upp till just denna stund, Laleh är i sin livs form!

I Stockholm var publiktrycket så stort att bytet från Hovet till ett utsålt Ericsson Globe blev nödvändigt, så nu kan vi glädjande meddela att Laleh beger sig ut på en omfattande skandinavienturné nästa sommar med ett tilltaget popband denna gång, så räkna med en färgsprakande show och en explosiv popglädje i sommarkvällen.

Special guests: Lisa Ekdahl och Sousou & Maher Cissoko

Biljetterna släpps på onsdag den 23 nov kl 9.00 via Laleh.se eller LiveNation.se.

– Jag hoppas på fest, en lekfull popkonsert med mycket dans, konfetti, glädje och tårar, dessutom ser jag fram emot att vara i sommar Sverige lite mer - säger Laleh som numera bor i USA och arbetar som musikproducent och låtskrivare.

16 september släppte Laleh sitt sjätte kritikerrosade album ”Kristaller” som sedan dess dominerat topplistorna med singlarna ”Bara få va mig själv” och ”Aldrig Bli Som Förr”.
”Bara få va mig själv” peakade #4 på Spotify och har sedan dess streamats över 28 miljoner gånger bara på ett halvår och certifierats 4x Platina. Albumet Kristaller har även passerat Platina-status. Jan Gradvall myntade uttrycket ”Laleh i sin livs form” och gav albumet 5 av 5 i DI Weekend.
Nästa vecka släpps den första engelskspråkiga singeln ”Work”. Så det råder inte direkt någon brist på hitlåtar när Lalehs turné inleds i juni nästa år. Det kommer då vara tre år sedan hon gjort en sommarturné i Skandinavien.

”Bara få va mig själv”, ”Aldrig bli som förr”, ”Some die young” och ”Goliat” är bara några av de älskade låtarna. Nu peppar vi med den nya singeln Work och markerar onsdagen 23 nov kl 9.00 i kalendern – då släpps biljetterna till Lalehs sommarturné!

Lisa Ekdahl släppte år 2006 albumet ”Pärlor av glas” (Lisas sjätte album på svenska, producerat av Lars Winnerbäck). Tio år har passerat med utländskt skivkontrakt, låtskrivande på engelska, engelskspråkiga skivor, utsålda utlandsturnéer och mycket resande. Lisas medverkan i populära TV-programmet ”Så mycket bättre” ledde till att intresset att börja skapa musik på svenska väcktes på nytt. Albumet ”När alla vägar leder hem” släpptes i februari och beskrivs som en uppdaterad best of-produktion från det svenska 1960-tal hon inspirerats av. Under våren har Lisa varit på en kritikerrosad turné med 19 konserter runtom i Sverige.
Sousou & Maher Cissoko är hyllade musiker från södra Sverige och södra Senegal. Under tio års tid har de turnerat i 30 olika länder världen över - i Kanada, USA, Afrika, Asien och Europa med konserter på jazz-, folk-, världsmusik-, yoga- och stadsfestivaler, konsertsalar, klubbar och skolor. SVT och Sveriges Radio har gjort dokumentärer om Sousou & Maher Cissoko och när Youssou N’Dour tog emot Polarpriset sjöng de tillsammans med Timbuktu.

Biljettinformation:
Biljetterna kostar 460 kr plus serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Ticketmaster 077-170 70 70 samt hos Ticketmaster biljettombud.

Alla måste ha konsertbiljett oavsett ålder - ordinarie biljett fungerar för alla åldrar.
Antal Fjortisbiljetter t.o.m. 14 år är begränsat.

Ingen åldersgräns

Start ca 19:30, OBS tid uppdateras på Ticketmaster.se
Insläpp kl 18.00
Konserten beräknas sluta ca kl. 22.50

Arrangör: www.livenation.se
www.nojet.se

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

lördag, 15 juli 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

395kr - 495kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad