kl: 19:30

Allsång på Skansen

SkansenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkomna till Allsång på Skansen!

För att se allsången på plats på Skansen behöver du bara betala entréavgift. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får bara hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats inför kvällen.

Tyvärr är det omöjligt att förutsäga hur dags sittplatserna tar slut. Det beror på vilka artister som ska vara med, väder och många andra faktorer. Detta gäller även rullstolsplatserna.

Din förköpsbiljett garanterar inte sittplats men du slipper stå i kö och kommer snabbare in genom entrén.

Skansens årskort gäller även under allsångstisdagar.

Skansens huvudentré öppnar kl 10.00.

Repetitioner och sändning:
Allsångskvällarna startar kl 19.30 och SVT börjar sända direkt från Sollidenscenen kl 20.00. Under större delen av dagen pågår repetitioner och vid 17-tiden brukar det vara dags för generalrepetition.

Rullstolsplatser
Du som har en funktionsnedsättning förköper din biljett som vanligt, ordinarie, barn eller pensionär/student. Din ledsagare behöver ingen biljett utan denna visar sitt ledsagarbevis i entrén och betalar ingenting.

Platserna är ej bokningsbara utan det är först till kvarn som gäller så kom i god tid. Värdar finns på plats vid allsången för att hjälpa till på bästa sätt.

Mer info om tillgänlighet på Skansen: www.skansen.se/tillgänglighet

Allsång dygnet runt på svt.se

Att Allsång på Skansens tv-sändning slutar kl 21.00 känner de flesta till. Att publiken på plats på Skansen under många år har fått ytterligare en halvtimmes underhållning är kanske däremot inte lika känt. Nu finns möjlighet att se den extra halvtimmen på svt.se.

Tänk på att...
...ta med solhatt/regnkläder och glöm inte att dricka ordentligt om det är varmt och soligt. Regncape, solhatt och dricka kan du köper i Skansenbutiken utanför Huvudentrén eller i Logen som ligger vid Bollnästorget inte långt från Sollidenscenen. Det finns också sittdynor att köpa på plats för den som vill ha det mjukare om baken.

Allsångshäfte
... finns att köpa i Skansenbutiken, i Entréerna, i Logen på Bollnästorget eller på plats vid Sollidenscenen.

www.skansen.se/allsang-pa-skansen


Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2017-07-18 19:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: