Menu

Skifs - Bitar ur mitt liv

Stockholm

Skansen
lördag, 1 september 2018 kl:20:00

50 fantastiska år med Björn Skifs i ny show på Skansen!

Han har hunnit fylla 70 år och alla hans skivor har just samlats i en nyutgiven box. Nu tar han även med publiken på en resa genom sin mer än 50-åriga karriär, live på scen. I slutet av sommaren 2018 uppträder Björn Skifs på Skansen och Solliden-scenen med en helt ny show som han kallar Bitar ur mitt liv.

– Det har gått 50 år sedan jag spelade in min första skiva. Det har blivit så många låtar genom åren och jag kan knappt vänta på att få spela dem igen. Att få ta gamla favoriter och ge dem en nutida klang med stor orkester, kör och stråkar, berättar Björn Skifs.

Showen blir en tidsresa genom de fem decennier som utgör Björn Skifs unika karriär. Det kommer att bli många kära återseenden och säkert några överraskningar, buspojken Skifs har inte slagit sig till ro.

– Lust och nyfikenhet har varit drivkraften genom alla år. Att skapa en ny show är alltid spännande och roligt, jag är lika nyfiken som alla andra på hur det ska bli, säger Björn Skifs med ett leende.

Missa inte chansen att se och höra en av landets absolut mest folkkära artister när han ser tillbaka på en fantastisk karriär som berört så många. Vilka minnen har du till Björns musik? Vilka av Björns bästa bitar ser du mest fram emot?

Se till att säkra din plats framför Sollidens underbara utomhusscen i den vackra Stockholmska sensommaren. Boka dina biljetter idag!

Insläpp 19:00
Konserttid ca 90 minuter
Ingen paus

För bokning av rullstolsplats och medföljande ledsagare vänligen kontakta Göta Lejons biljettkassa på tfn: 08-505 290 00 eller Ticketmasters callcenter: 077 170 70 70


Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

lördag, 1 september 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

395kr - 895kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad