kl: 18:30

Gods Of Rap

SkansenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Hiphop-legendarerna tar över Skansen
Wu-Tang Clan, Public Enemy, De La Soul och DJ Premier till Sverige

Tre av hiphopens mest ikoniska grupper ger sig ut på vägarna tillsammans. Storslagna turnén Gods Of Rap med Wu-Tang Clan, Public Enemy och De La Soul gör ett efterlängtat nedslag på svensk mark. Tillsammans med DJ Premier kommer de bjuda Skansen i Stockholm på en klassiker-kavalkad av sällan skådat slag. 24 maj 2019 kommer bli en historisk kväll.

Turnén Gods of Rap är en betydande milstolpe i var och en av de tre legendariska hiphop-gruppernas karriärer. Wu-Tang Clans ”Enter Wu-Tang (36 Chambers)” firar 25 år och Public Enemys ”It Takes A Nation Of Millions To Hold Us Back” har precis som De La Soul-klassikern ”3 Feet High And Rising” 30-årsjubileum.

Hela den här turnén andas stordåd – ett unikt ögonblick då några av världens mest inflytelserika och banbrytande grupper samlas på en och samma scen samma kväll. Att vi dessutom får avnjuta dessa giganter på en av Stockholms vackraste platser gör det här till en sommarkväll som vi alltid kommer att minnas.

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-05-24 18:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Djurgårdsslätten 49-51


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Hitta oss på Facebook