Menu

Takida / Stiftelsen - TRE.STOPP

Stockholm

Skansen
torsdag, 4 juli 2019 kl:19:30

TAKIDA OCH STIFTELSEN ÅKER PÅ EXKLUSIV TURNÉ IHOP

Vad händer om man sätter två av Sveriges största rockband på samma scen under en och samma kväll? I sommar får vi svaret när Takida och Stiftelsen åker på en gemensam och exklusiv turné med tre stopp.

Tillsammans slog de publikrekord på anrika Dalhalla i juli 2017. Nu går Takida och Stiftelsen ihop för tre konserter i Stockholm, Göteborg och Malmö till sommaren.

Takida steg till nästa nivå i karriären när de släppte senaste albumet ”A Perfect World”. Sedan genombrottet 2007 med superhiten ”Curly Sue” har bandet spelat inför fullsatta arenor. I somras kom singeln ”Master” som spås bli en av bandets största hits. Låten ligger idag på topplistor både i Sverige och utomlands.

Systerbandet Stiftelsen håller minst sagt jämna steg. Bandet jobbar just nu på ny musik och ett smakprov på detta väntas komma till våren. Titeln på deras senaste singel passar perfekt som övergång från ett storslaget 2018:
-”Vi Gör Det Igen”.

I juli får vi återigen se två av Sveriges mest älskade rockband gå ihop för att ge publiken en upplevelse med extra allt. Tre städer, tre kvällar, tre stopp.

Insläpp: 18.00

Eventstart: 19.30

Åldersgräns: 13 år.

Arrangör: www.livenation.se

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

torsdag, 4 juli 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

590kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad