Menu

Tomas Ledin

Stockholm

Skansen
lördag, 11 juli 2020 kl:19:30

bTOMAS LEDIN GER SIG UT PÅ SOMMARTURNÉN

EN NÅDENS SOMMARKVÄLL – ALLA KLASSISKA HITS/b

Räkna med allsång, minnen och folkfest. Allt annat vore otänkbart när Tomas Ledin åker ut på sommarturnén En Nådens Sommarkväll – alla klassiska hits. Efter de kritikerrosade succéerna med krogshowen Skarpt läge och inte minst vinterns största svenska publiksuccé, långfilmen En del av mitt hjärta, baserad på Tomas Ledins låtskatt, är efterfrågan på en turné enorm. I sommar är det äntligen dags.

Tomas Ledin är tätt förknippad med svensk sommar och svensk sommar är lika tätt förknippad med Tomas Ledin. Det är närapå omöjligt att tänka sig den ena utan den andra. Mycket tack vare nationalmonumentet Sommaren är kort, men även långt många fler älskade melodier än så, från Blå, blå känslor till En dag på stranden.

Turnén startar i Helsingborg den 25 juni och avslutas, efter ett tjugotal konserter, på Trädgårdsföreningen i Göteborg den 22 augusti, nästan två månader senare.

bInsläpp:/b 17.30

bEventstart:/b 19.30

bÅldersgräns:/b 13 år

bArrangör: a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a/b

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.



Tomas Ledin
2024-08-07 19:30:00
Stockholm, Sollidenscenen, Skansen

Datum / Tid

lördag, 11 juli 2020 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad