Menu

Tomas Ledin

Stockholm

Skansen
fredag, 29 juli 2022 kl:19:30

* * * Tomas Ledins sommarturne flyttas till 2022! * * *
Live Nation följer noga utvecklingen och sett till rådande situation är det inte möjligt att genomföra Tomas Ledins konsert i Stockholm 2021, utan konserten kommer att flyttas fram till den 29 Juli 2022.
Säkerheten för artister, fans och personal är alltid vår högsta prioritet och vi vidtar åtgärder enligt instruktioner från myndigheterna.

Håll i din biljett - den kommer fortfarande att gälla för det nya datumet. Kontakta Ticketmaster för eventuella biljettfrågor!

"Kära publik,
Våra planerade konserter i sommar flyttas nu fram ännu en gång. Ännu ett år! Det känns frustrerande, naturligtvis och även lite lätt overkligt. Som vi har längtat. Nu får vi istället ladda om inför sommaren 2022. Jag hoppas verkligen att vi ses då … i en nådens sommarkväll!
Ta hand om varandra, Tomas Ledin. "


Insläpp: 17.30

Eventstart: 19.30

Åldersgräns: 13 år

Arrangör: www.livenation.se

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

fredag, 29 juli 2022 kl: 19:30

Plats

Stockholm
Skansen
Djurgården


Karta

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad