Menu

W.A.S.P + The Struts + H.E.A.T

Stockholm

Skansen
lördag, 23 juli 2022 kl:18:00

Åldersgräns 13 år
I sommar kommer Blackie Lawless med sitt W.A.S.P., The Struts och H.E.A.T att uppträda på Rock på Skansen i Stockholm. Datumet är 23 juli 2022.
W.A.S.P. är ett av få band i rockhistorien har orsakat så mycket kärlek, hat och andra känslor. Ändå sedan starten på de små klubbarna i Los Angeles fram till bannlysningar från att spela live i flera länder har deras unika kombination av chock och rock gjort att religiösa organisationer, parlament och till och med senaten i Washington D.C. gjort vad de kan från att hindra dem att sälja skivor och stå på scen.
(W.A.S.P. utannonserar ett begränsat antal europeiska sommarfestivaler utomhus. Turnén som skulle gått av stapeln 2022 skulle utföras inomhus i Europa. På grund av restriktioner som finns inomhus i flera europeiska länder har bandet beslutat att flytta fram nämnda turné till våren 2023. W.A.S.P. hoppas på att träffa sina fans på sommarfestivalerna i stället.)
The Struts kommer från Bristol i England och debuterade 2014 med albumet Everybody Wants. De har nämnt band som Queen, The Darkness och Rolling Stones som sina influenser och det visar ganska bra vad det här bandet handlar om.
Sedan debuten 2008 har H.E.A.T varit en av de starkast lysande stjärnorna inom den svenska hårdrocken. Med världsturnéer, headlineslotar på festivaler och deltagande i Melodifestivalen med låten 1000 Miles är de numera ett otroligt erfaret och etablerat band. Förra året återanslöt originalsångaren Kenny Leckremo till bandet.
Entré till Skansen ingår i biljetten, så du kan besöka parken i lugn och ro innan konserten startar.


Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

lördag, 23 juli 2022 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

695

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad