Menu

En underbar sommar på Skansen / Allsång på Skansen

Stockholm

Skansen
tisdag, 24 juni 2014 kl:20:00

Vad är en sommar utan Allsång på Skansen? Åtta tisdagar under sommaren kan du sjunga med i direktsändningen i Sveriges Television eller vara på plats i folkhavet framför Sollidenscenen och njuta av sommar, sång och sol.

Artister på Allsång 24/6:
Ace Wilder
Niklas Strömstedt & Eric Bazilian
Malena Ernman & Loa Falkman
James Blunt

Med reservation för ändringar

Allsångstisdag - så funkar det
Första programmet sänds tisdagen efter midsommar. För att se allsången på plats på Skansen behöver du bara betala entreavgift. Det går tyvärr inte att förboka biljetter eller sittplatser framför scenen och du får bara hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats inför kvällen.

Skansens huvudentre öppnar kl 10.00

Repetitioner och sändning
Allsångskvällarna startar kl 19.30 och SVT börjar sända direkt från Sollidenscenen kl 20.00. Under större delen av dagen pågår repetitioner och vid 17-tiden är det dags för generalrepetition.

Rullstolsplatser
Det finns ett begränsat antal platser för rullstolar men det finns en avdelning för rullstolar. Som vanligt gäller principen först till kvarn så kom i god tid.

Allsång efter allsång
Allsång på Skansens tv-sändning slutar kl 21.00. Som publik på plats får du ytterligare en halvtimmes underhållning.

Tänk på att...
...ta med solhatt/regnkläder och glöm inte att dricka ordentligt om det är varmt och soligt. Regncape, solhatt och dricka kan du köper i Skansenbutiken utanför Huvudentren eller i Logen som ligger vid Bollnästorget inte långt från Sollidenscenen. Allsångshäfte finns att köpa i Skansenbutiken, i Logen på Bollnästorget eller på plats vid Sollidenscenen.

Biljetten kan alternativt även användas vid annat valfritt tillfälle under perioden 1 juni–31 augusti.




Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

tisdag, 24 juni 2014 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

70kr - 180

Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
Fotograf: Olof Händén
         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad