Menu

Friendsdagen på Skansen

Stockholm

Skansen
lördag, 23 augusti 2014 kl:15:00

Friendsdagen på Skansen!

Lördagen den 23 augusti öppnas dörrarna till Skansen och Sollidenscenen för Sveriges största manifestation mot mobbning. Tillsammans med besökare, sponsorer, artister och Friends visar vi att vi engagerar oss för att stoppa mobbning.

Klockan 15:00 startar scenprogrammet där artister som Petter och Dj Sleepy, Ace Wilder, Molly Sanden, Martin Stenmarck, Nour El Refai och Sigrid från Melodifestivalen mfl uppträder under ledning av konferenciererna Sarah Dawn Finer och Nassim Al Fakir. Det bjuds på dansnummer och prisutdelningar samt besök av Gustav Fridolin.

Vid sidan av scenprogrammet erbjuder vi en rad olika aktiviteter för både gammal som ung. Här kan man testa hur det är att vara brandman, lära sig hjärtlungräddning, testa speedshooting med Hockeyförbundet och NHL-spelaren Gabriel Landeskog. Författaren och bloggaren Sandra Beijer är på plats och delar med sig av tankarna kring sin nyligen utgivna tonårsbok. Hos Glada Hudik får man testa scenkläder från Trollkarlen från Oz och ansiktsmålas. Scouterna, AIK och Ultimate Performance är bara några av de namnen som finns på plats för spännande aktiviteter.

Tid: 10:00-17:00
Plats: Skansen
Scenprogram: 15:00-ca 16:40

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid

lördag, 23 augusti 2014 kl: 15:00

Plats

Stockholm, Skansen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

70kr - 180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad