Menu

Allsång på SkansenStockholm

, Skansen
tisdag, 14 juli 2015 kl: 19:30

Välkomna till Allsång på Skansen! - Darin, Jakob Karlberg, Titti Sjöblom, Zara Larsson, Brolle & Nanne Grönvall

För att se allsången på plats på Skansen behöver du bara betala entréavgift. Det går tyvärr inte att förboka sittplatser framför scenen och du får bara hålla din egen plats och en plats för ditt sällskap. På så sätt får fler besökare möjlighet att hitta en sittplats inför kvällen.

Tyvärr är det omöjligt att förutsäga hur dags sittplatserna tar slut. Det beror på vilka artister som ska vara med, väder och många andra faktorer. Detta gäller även rullstolsplatserna.

Din förköpsbiljetten garanterar inte sittplats men du slipper stå i kö och kommer snabbaren in genom entrén.

Skansens årskort gäller även under allsångstisdagar.

Skansens huvudentré öppnar kl 10.00.

Repetitioner och sändning:

Allsångskvällarna startar kl 19.30 och SVT börjar sända direkt från Sollidenscenen kl 20.00. Under större delen av dagen pågår repetitioner och vid 17-tiden brukar det vara dags för generalrepetition.

Rullstolsplatser

Det finns ett begränsat antal platser för rullstolar och det finns en avdelning för rullstolar. Som vanligt gäller principen först till kvarn så kom i god tid. För att så många rullstolar som möjligt ska få plats finns platserna för medföljande ledsagare ett par meter bakom rullstolsplatserna.

Allsång dygnet runt på svt.se

Att Allsång på Skansens tv-sändning slutar kl 21.00 känner de flesta till. Att publiken på plats på Skansen under många år har fått ytterligare en halvtimmes underhållning är kanske däremot inte lika känt. Nu finns möjlighet att se den extra halvtimmen på svt.se.

Tänk på att...

...ta med solhatt/regnkläder och glöm inte att dricka ordentligt om det är varmt och soligt. Regncape, solhatt och dricka kan du köper i Skansenbutiken utanför Huvudentrén eller i Logen som ligger vid Bollnästorget inte långt från Sollidenscenen. Det finns också sittdynor att köpa på plats för den som vill ha det mjukare om baken.

Allsångshäfte

... finns att köpa i Skansenbutiken, i Entréerna, i Logen på Bollnästorget eller på plats vid Sollidenscenen.


http://www.skansen.se/sv/kategori/allsang-pa-skansen-0

Skansen är ett friluftsmuseum med djurpark på Djurgården i Stockholm, grundat av Artur Hazelius. Skansen invigdes den 11 oktober 1891. Namnet kommer från den skans som Karl XIV Johan lät uppföra åt sin son Oscar I att användas som lekplats, denna skans låg intill nuvarande Håsjöstapeln. På Skansen finns idag (2014) cirka 140 byggnader från Skandinavien, det äldsta är Vastveitloftet från 1300-talet.

Datum / Tid


2015-07-14 19:30

Plats

Skansen
Stockholm, Djurgården

Typ

Musik

Kostnad

70kr - 190kr

         

Hitta evenemang

Fritext     
                                        

Datum: Alla dagar


Tillbaka Sök

Välj stad