Stockholm Music & Arts Festivalpass 1-2 aug

SkeppsholmenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

På Skeppsholmen den 1-2 augusti står starka musikaliska artistskap och ett initierat konstprogram i centrum.

Stockholm är en sommarstad utan jämförelse och Skeppsholmen är rent bokstavligen hjärtat omgivet av stans glittrande vattenlandskap. Stockholm är också en kulturell och folklig utgångspunkt i Sverige och Skandinavien, en stad som likt många i världen förtjänar en internationell musikfest. Med mat och dryck och umgänge i urban skärgårdsmiljö njuter vi av staden, sommaren, konsten och musiken – Stockholm Music & Arts är festivalen som ringar in just allt detta.

MUSIK
I år har vi ett tajt och sammanhållet program som sträcker sig över två dagar och som har full fart från det att grindarna öppnar på lördag till det att sista artist avslutar söndagskvällen. Den internationella toppklassen möter den svenska motsvarigheten. Van Morrison och Tori Amos, möt Hello Saferide och Thåström. Vi är stolta över att kunna presentera 18 stycken musikaliska ädelstenar till 2015 års upplaga av Stockholm Music & Arts.

LINE UP

Van Morrison · Tori Amos · Thåström · Beth Hart · José González · Anna Ternheim · Timbuktu · Hello Saferide · Daniel Norgren · Nils Frahm · Anna von Hausswolff · Frida Hyvönen · Tony Allen · Sofia Karlsson · Love Antell · Jonathan Johansson · Jane Weaver · Noonie Bao ·

Fler artister tillkommer.

Se nedan artister till resp. dag
1 aug:
Thåström, Tori Amos, José González, Hello Saferide, Frida Hyvönen, Nils Frahm, Jonathan Johansson, Anna von Hausswolff

2 aug:
Van Morrison, Beth Hart, Timbuktu, Anna Ternheim, Noonie Bao, Tony Allen, Love Antell, Sofia Karlsson, Jane Weaver, Daniel Norgren

Maxantal: 4 biljetter/person
Åldersgräns: 13 år
Festivalarmbanden sätts på armen direkt vid utbytestillfället, efter det så är festivalarmbandet personligt. Det går inte att dela flera personer på ett armband.
www.stockholmmusicandarts.com
www.luger.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2015-08-01 12:29


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Noonie Bao

Noonie Bao, I’m In Love - Coucheron Remix på Spotify

I'm In Love (Coucheron Remix)

I’m In Love - Coucheron Remix

Noonie Bao, I’m In Love på Spotify

I'm In Love

I’m In Love

Noonie Bao, I’m In Love - Acoustic på Spotify

I'm In Love (Acoustic)

I’m In Love - Acoustic

Noonie Bao, artistnamn för Jonnali Mikaela Parmenius, född 9 augusti 1987, är en svensk popmusiker och låtskrivare.


Som 18-åring knöts Noonie Bao till ett förlag som låtskrivare och har sedan dess skrivit låtar till bland andra Avicii, Charli XCX, Don Diablo, Clean Bandit, Tove Styrke och Adiam Dymott. 31 oktober 2012 släppte hon sitt eget debutalbum I am Noonie Bao på eget bolag, licensierad till Hybris. Vid Grammisgalan 2013 nominerades hon i kategorin Årets nykomling. Samma år var hon en av gästerna i TV-programmet Moraeus med mera. Noonie Bao var en av låtskrivarna bakom Aviciis englandsetta "I Could Be the One" på vilken hon även sjöng.