Menu

Stockholm Music & Arts Dagsbiljett 1 aug

Stockholm

Skeppsholmen
lördag, 1 augusti 2015 kl:12:30

På Skeppsholmen den 1-2 augusti står starka musikaliska artistskap och ett initierat konstprogram i centrum.

Stockholm är en sommarstad utan jämförelse och Skeppsholmen är rent bokstavligen hjärtat omgivet av stans glittrande vattenlandskap. Stockholm är också en kulturell och folklig utgångspunkt i Sverige och Skandinavien, en stad som likt många i världen förtjänar en internationell musikfest. Med mat och dryck och umgänge i urban skärgårdsmiljö njuter vi av staden, sommaren, konsten och musiken – Stockholm Music & Arts är festivalen som ringar in just allt detta.

MUSIK
I år har vi ett tajt och sammanhållet program som sträcker sig över två dagar och som har full fart från det att grindarna öppnar på lördag till det att sista artist avslutar söndagskvällen. Den internationella toppklassen möter den svenska motsvarigheten. Van Morrison och Tori Amos, möt Hello Saferide och Thåström. Vi är stolta över att kunna presentera 18 stycken musikaliska ädelstenar till 2015 års upplaga av Stockholm Music & Arts.

Artister 1 aug:
Thåström · Tori Amos · José González · Hello Saferide · Anna von Hausswolff · Nils Frahm · Frida Hyvönen · Jonathan Johansson

Maxantal: 4 biljetter/person
Åldersgräns: 13 år
Festivalarmbanden sätts på armen direkt vid utbytestillfället, efter det så är festivalarmbandet personligt. Det går inte att dela flera personer på ett armband.
www.stockholmmusicandarts.com
www.luger.se

Datum / Tid

lördag, 1 augusti 2015 kl: 12:30

Plats

Stockholm, Skeppsholmen

Karta (Google)

Typ

Festival

Kostnad

795kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad