Stäng reklam
Menu

Episodes W/ Tripolism (Dk)

Stockholm

Slakthuset
lördag, 6 juli 2024 kl:21:00

EPISODES är tillbaka på Slakthustaket för att tillsammans med Rooftop Sessions presentera tre omgångar i sommar på taket med sjukt grymma vibes.
För att sparka in sommaren på riktigt har vi bokat TRIPOLISM från Danmark som ligger bakom en av förra årets kanske bästa och mest spelade låtar DOPE DANCE! Denna danska trio har snabbt gjort sig ett namn som en av scenens mest intressanta akter med sin blandning av melodisk house och subtil nordisk noir influenser. Deras första släpp för 2024 "Whatever We Call It" har även den fått stor spridning och de gör sig nu redo för sin första Europaturne med stopp överallt. Nu kommer de och gör sin debutspelning i Stockholm tillsammans med Stockholms egna Antonsson och hans klubbetikett EPISODES. För att göra kvällen ännu bättre tar Antonsson även in Powlina som kommer leverera tunes.
Det blir sommarens kanske drivigaste och funkigaste kväll och natt på Slakthustaket när dessa tre står för musiken. Som vanligt flödar cavan, öl och frozen daiquiris som på autopilot. Burgare för de som är hungriga direkt från grillen. Det är oslagbart! Missa inte, ses 6 Juli!
Lineup Rooftop:TRIPOLISM (DK / Ultra)soundcloud.com/tripolism
ANTONSSON (EPISODES / NUET)soundcloud.com/antonsson
POWLINAsoundcloud.com/powlina
----------------------------------------------------------
Indoors:AMIN MOUSSAVI & FRIENDS (rnb, hits, disco)
--------------------------------------------
Slakthuset21-03Ålder: 20+&ab_channel=UltraRecords

Datum / Tid

lördag, 6 juli 2024 kl: 21:00

Plats

Stockholm, Slakthuset

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

80

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad