Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Local Natives

SlaktkyrkanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Local Natives

Local Natives har varit indierockens solstrålar sedan 2009 års debut Gorilla Manor. Oöverträffad stämsång, allsångsvänliga verser och refränger, och en instrumental briljans som springer fram ur bandets inneboende lekfullhet. Med uppföljande Hummingbird bevisade bandet att de kunde nå det storskaliga i även de mest intima stunderna, och med Sunlit Youth att de även har alla möjligheter att dominera popsfären. Snart återvänder Local Natives med Violet Street, och med det är ett Sverige-besök givet. Den 5 oktober intar Local Natives Slaktkyrkan i Stockholm för en spelning – biljettsläpp torsdag 18 april klockan 10:00 via Luger.se!

I mångt och mycket är Violet Street en återgång till debutens form, där fokuset ligger på samspelet av bandets stämmor och detaljrika arrangemang, men där år av studioerfarenhet nu är ännu mer påtaglig. Det vi redan hört från det kommande släppet är ett band som tycks experimentera med vad som kommit att bli sin identitet – albumet är ett resultat av att återkopplas med varandra igen, att diskutera sin relation och skapa utifrån en miljö av fullständig öppenhet. Det kanske egentligen har varit bandets främsta styrka under åren, att ge utrymme för alla känslor och tankar, vare sig hur stora eller små. Vi kan knappt vänta att få ta del av det igen.


Åldersgräns 18 år

Dörrar 19:00
Konsertstart 20:00

Arrangör: www.luger.se

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-05 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: