Menu

Imonolith

Stockholm

Slaktkyrkan
söndag, 5 april 2020 kl:19:00

IMONOLITH TILL STOCKHOLM OCH SLAKTKYRKAN

Kanadensiska 5-mannabandet Imonolith åker på turné med ett stopp i Stockholm! Hårdrock/metal-bandet som grundades 2018 av Ryan Van Poederooyen och Brian Waddell från Devin Townsend Project släppte sin första singel Hollow i januari i år och kommer till Sverige för att spela på Slaktkyrkan den 5 april!

Biljetterna finns ute nu via LiveNation.se

Imonolith har anlänt. Bandet bildades i februari 2018 av trummisen Ryan ‘RVP’ Van Poederooyen och gitarristen Brian Waddell som tillsammans var med i Devin Townsend Project. De började skriva på Imonoliths musik redan 2015 och värvade basisten Byron Stroud (från Strapping Young Lad och Fear Factory), sångaren Jon Howard (Threat Signal och Arkea) och gitarristen Kai Huppunen (Methods of Mayhem och Noise Therapy) för att fullborda bandet.

Bandmedlemmarnas professionalism, erfarenhet, engagemang och uthållighet under de senaste 15+ åren har gett dem möjligheten att turnera världen över med ett flertal framgångsrika band. Detta är ett band som enigt längtar efter energin från en djup, ivrig publik, och de vet hur man skapar denna typ av liveupplevelse. Imonolith har redan samlat en dedikerad legion av fans världen över som fortsätter att expandera när bandet fortsätter att växa.

Debutsingeln Hollow släpptes i januari i år och producerades av kraftpaketet Brian Howes och Jay Van Poederooyen (Nickelback, Chris Cornell, Airbourne, Hinder och Daughtry) i deras studio i Los Angeles. Debutalbumet är planerat till sommaren 2020 och följs av en omfattande turné. Våren är räddad när de spelar på Slaktkyrkan den 5 april!


bInsläpp:/b 18.00

bEventstart:/b 19.30

bÅldersgräns:/b18 år

bArrangör: a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a/b

Datum / Tid

söndag, 5 april 2020 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Slaktkyrkan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad