Menu

Alice Phoebe Lou

Stockholm

Slaktkyrkan
onsdag, 28 april 2021 kl:20:00

Under 2019 spelade sydafrikanska stjärnskottet Alice Phoebe Lou över 100 konserter världen över och stannade i Stockholm för en spelning på Nalen. Sedan dess har hon hållit sig sysselsatt och bland annat släppt ett nytt livealbum tillsammans med en minidokumentär. Med tredje studioalbumet Glow som släpps nästa år ger sig Alice Phoebe Lou ut på vägarna igen och stannar i Sverige för en konsert på Slaktkyrkan i Stockholm den 28 april 2021!

Alice Phoebe Lous självständiga approach till sitt skapande har definitivt lönat sig. Det som började uppträdanden på Berlins gator har lett till tre egenutgivna album, årliga spelningar på SXSW sedan 2015 och en minidokumentär för att nämna några av hennes utomordentliga meriter. Succésingeln ”She” från 2017 användes i filmen ”Bombshell: The Hedy Lamarr Story” var med i urvalet för det årets Oscarsnomineringar för Best Original Song.

Med drömska och förföriska ballader är det lätt att förstå hur Alice musik har fängslat lyssnare världen över. Man kan med säkerhet säga att framtiden för Alice Phoebe Lou lyser starkt och att kommande albumet ”Glow” som släpps i mars 2021 kommer bjuda på magiska verk.

Den 28 april 2021 på Slaktkyrkan med Alice Phoebe Lou på scen blir en kväll vi sent kommer glömma!

bInsläpp:/b kl. 19.00

bEventstart:/b kl. 20.00

bÅldersgräns:/b 18 år.

bRullstol:/b
Rullstols- och Ledsagarbiljett bokas via Tillgänglighetslinjen hos Ticketmaster på: 0776-707777.

bArrangör: a target=_blankhref=http://www.livenation.sewww.livenation.se/a/b

Datum / Tid

onsdag, 28 april 2021 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Slaktkyrkan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad