Menu

Gidge (SE) - LIVE + Lex Ludlow (SE) + NATTEN (SE)

Stockholm

Slaktkyrkan
lördag, 15 april 2023 kl:20:00

Äntligen intar skogens toner Slaktkyrkan i april!
Theta presenterar:
GIDGE (SE)
LEX LUDLOW (SE)
w/ Support

Lördag 15 april 2023, Slaktkyrkan -
Dörrar: 20:00
BILJETTER UTE NU -
Åldersgräns: 18+

GIDGE (SE)
Gidge består av Jonatan Nilsson och Ludvig Stolterman, och är baserade i Umeå. Deras elektroniska musik är formad av fältinspelningar som lämpar sig på såväl dansgolvet som i mer avslappnade miljöer. Var och en av låtarna skapar sina egna atmosfärer och känslor - byggs upp till kraftfulla toppar, från nästintill tysta partier med hjälp av röstsamples och neo-klassiskt influerade arrangemang.
Medan man förundras av deras inspiration hämtad ur skogen, naturen och norra Sverige, är deras musik av internationell kaliber och lyssnas på av människor över hela världen. Bakom sig har Gidge utsålda klubbspelningar i b la London, Amsterdam, och Paris. Plattformar som Pigeons & Planes, A Closer Listen och Ransom Note skriver om deras musik - PItchforks medarbetare valde ut Gidge som en av deras favoritartist att lyssna på när det snöar. XLR8Rs läsare röstade fram dem som #1 - ’bästa nya elektroniska akt” år 2015, och listan kan göras mycket längre…
Facebook:
https://www.facebook.com/GidgeOfficial
Instagram:
https://www.instagram.com/gidgeofficial/
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7aibxFH8hIlSUlXgshCgAP
Soundcloud:
https://soundcloud.com/gidgeofficial
LEX LUDLOW (SE)
Lex Ludlow debuterade på skivbolaget Atomnation (labelmates med Gidge) med EP:n ’Midnight’, en fyrspårig skiva fylld med förföriska house grooves.
Född i Sri-Lanka men uppväxt i Sverige, har Lex Ludlow tidigare tillbringat år av dedikerat arbete på den elektroniska dansmusikscenen, på events och nattklubbar, där hon har sjungit och co-producerat olika projekt. Äntligen har hon nu släppt egna skivor, detaljerade med mängder av personliga ljudlandskap, som inte bara har sitt ursprung i hennes roll som DJ och musikproducent, utan även från hennes frilansande - som segelmakare.
Med ’Midnight’ uppvisar hon sin förkärlek för böjliga grooves, manipulerade röstspår och frigjorda syntar. Den briljanta ’Sailors Lullaby’, vars pendlande, hypnotiska pads, förvillar och sätter lyssnaren i ett drömtillstånd. Eller ’Sunday Morning’ - ett spår i upptakt, fasta handklapp och kickar, men inte utan slitna kanter, diffusa ackord som slår an en perfekt melodisk ton.
Facebook:
https://www.facebook.com/lexludlowmusic
Instagram:
https://www.instagram.com/lexludlow/
Spotify:
https://open.spotify.com/artist/5kVUN3bQAW2h5iIU1YVHhU?si=rMtWTdvBRaqA-Jb5iT4ZwQ
Bandcamp:
https://lexludlow.bandcamp.com/album/midnight

Datum / Tid

lördag, 15 april 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Slaktkyrkan

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

260

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad