Menu

Makthaverskan & Västerbron

Stockholm

Slaktkyrkan
lördag, 29 april 2023 kl:20:00

Band: Makthaverskan & VästerbronDatum: Lördag, 29 aprilInsläpp: 20.00Live från: ca kl 21.00Lokal: SlaktkyrkanÅldersgräns: 18+ år






MAKTHAVERSKAN - slog ner som en bomb i indie-Sverige när dom debuterade 2009. Det var längesen något lät så oslipat och rått men samtidigt så självklart, okonstlat och ärligt. Det var bara ett gäng ungdomar, då endast 15-17 år gamla, som gjorde exakt den musiken dom ville göra.

Sedan dess har dom gått från klarhet till klarhet, och i och med deras andra album 2013 som släpptes över hela världen, har dom även fått internationell uppmärksamhet, särskilt i USA där dom gjort två omfattande turneer och blivit hyllade på dom viktigaste musiksidorna som Pitchfork, Stereogum och NPR. Men även i Sverige har det gått väldigt bra, med spelningar på i princip alla stora popfestivaler, inkl Way Out West, Emmaboda, Hultsfred, Arvika, Knarrholmen, Storsjöyran etc.

Det fjärde albumet "För allting” släpptes 2021 och nu låter dom bättre än någonsin.

-

VÄSTERBRON - En poporkester med sin själ i punken, sitt hjärta i 90-talsindien och sin hjärna i någon slags skånsk emo. Ett av landets mer energiska liveband och efter ett slutsålt gig på Hus 7 så kommer de tillbaka och ska visa sin nya arsenal på storan scen på Slaktkyrkan. Hyllade av både kritiker och vanligt folk. Hjärtesorg och svett utlovas!

Datum / Tid

lördag, 29 april 2023 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Slaktkyrkan

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad