Menu

Stay Shoreline 2 år!

Stockholm

Södra Bar & Kök
lördag, 6 maj 2017 kl:19:00

STAY SHORELINE 2 ÅR!
LIVE: Miriam Bryant & Julia Frej


Stay Shoreline med frontfigurerna Henric de la Cour och Into har blivit en av Stockholms mest omtalade- och klubbar, fyller två år. Detta firas självklart med ett stort födelsedagskalas i Södra bar den 7 april där både Miriam Bryant och Julia Frej framför sin version av Broder Daniel-klassikern. I DJ-båset finner du bland andra medieprofilerna Fredrik Strage och Tilde Fröling.


"Tvååringar anses allmänt vara ganska jobbiga, de är trotsiga och har dåligt omdöme och det gäller även för Stay Shoreline ”Vi kommer självklart fortsätta att göra livet lite halvsurt för nattklubbschefen Martin Johansson och slänga in en hel del olika överraskningar både på scenen och i DJ-båset”, säger Henric de la Cour och Into.


Stay Shoreline är klubben med ett dansgolv där det regnar glitter, skvätter teaterblod och utbryter kaos till sjuttiotalspunk, åttiotalsgoth, nittiotalsindie, 00-talselectro och tiotalstrap. Stay Shoreline är den enda klubb där ingen behöver skrika ”spela SHORELINE” till dj:n för den spelas varje gång.


Klubben startades 2014 av rockikonen och sångaren i Yvonne – Henric de la Cour och Into som en hyllning till Broder Daniels klassiska låt. Duon hade tidigare drivit den nihilistiska klubben Rock Mot Svinen i källaren på Bröderna Olsson men ville skapa något större och röjigare, och så föddes Stay Shoreline. Klubben är en av Södra teaterns mest omtalade och välbesökta klubbar och kända musiker och profiler står i kö för att antingen få framföra den ikoniska låten eller vara en ”knapptryckare” bland dem Kite, bob bund, Ola Salo, Kitok, Dregen, Markus Krunegård och kanske den mest oväntade Samuel Fröler från teveserien Skärgårdsdoktorn.


”Jag ser fram emot denna kväll med skräckblandad förtjusning. Och har tagit in både extra personal och extra städ. Det tog två timmar att enbart städa upp efter en simpel pressfotografering, men jag förlåter dem alltid. Det gör man alltid med två underbara skräckgöllisrockare”, säger nattklubbschefen Martin Johansson som kvällen till ära har gett duon fria händer att både bloda och glittra till hans alter ego ”Miss Inga”.


Miriam Bryant är sångerska och låtskrivare från Göteborg. 2016 turnerade hon Sverige runt, vann Årets Låt för sommarens stora singel ”Black Car” på P3 Guld och var nominerad till Bästa Liveakt på samma gala. Hon finns även med på listan över Sveriges mest streamade artister. 2015 medverkade hon i TV4:s program Så mycket bättre.


Julia Frej är musiker/låtskrivare/artist född i Stockholm. Hon är stor liveartist som blivit känd för sin starka röst. Julia har ett förflutet som modell och programledare och var ena halvan av humormusikduon Kakan och Julia på SVT tillsammans med Kakan Hermansson. I vår släpper hon sin debut EP med bland annat sin Shoreline coverversion ”Vi är skuggor” som har över 900 000 streams på Spotify.


Fredrik Strage är musikjournalist och författare. Han startade 2016 podcasten Hemma hos Strage där han bjuder hem artister som Elliphant, Lill-Babs, Ken Ring, First Aid Kit och Michael Stipe. Podden har tilldelats Svenska podcastpriset i kategorin musik.


Tilde Fröling är mediekvinnan (som för övrigt misstänkt lik Miriam Bryant…) och mest känd som programledare för Rocky & Drago och Paradise Hotel. Hon blir en av kvällens kända ”knapptryckare-profiler”.

Datum / Tid

lördag, 6 maj 2017 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Bar & Kök

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad