Menu

Westerlund 1-26 - Janne Westerlund firar 26 år i humorns tjänst!

Stockholm

Södra Sällskapet
fredag, 13 april 2018 kl:20:00

Westerlund 1-26 är namnet på en av universums största stjärnor, men det är också titeln på Janne Westerlunds jubileumsshow då han lämpligt nog firar 26 år i humorns tjänst.



Jag minns den gången Babben Larsson trodde att jag var hög eller när Peter Wahlbeck bet Micke Persbrandt i armen eller när Melodifestivalen snodde mina skämt eller när David Letterman ringde…



Jag minns också USA-turnén där Batras gjorde skandal, att Björn Gustafsson är skyldig mig en tjänst i evig tid och självklart också den Kurdiska maffians kärleksförklaring...



Efter 26 år i humorns tjänst är det dags för the Superior Voice av Svensk Standup att bjuda in till en jubileumsshow. Historier finns det många av, alltid men en gnutta sanning, en portion överdrift och några alternativa fakta. Det enda vi vet säkert är att det blir väldigt roligt.



Ni har bl.a. sett Janne i Stockholm Live, Släng dig i Brunnen, Comedy Central, YLE, NRK, BBC, Kinesiska Lotus TV, men allt började 1992 på Hökarängens Pizzeria.



Westerlund 1-26 är namnet på en av universums största stjärnor MEN nu ska vi se vad Janne Westerlund har att säga om sina 1-26. På scenen har Janne med sig sin ständiga DJ, DJ Bongopalle.







Adress: Södra Sällskapet, Åsögatan 111, Stockholm. Showtime 20.00 – kom i tid - vi öppnar dörrarna 19.30! (Kommer du efter showstart, kan vi inte garantera en sittplats även om du har biljett)



Spellängd: ca 75 min.



Vill du kombinera standup med en riktigt god middag? Boka då istället standupmeny på 08-643 25 25.





OBS! Ingen hiss finns i lokalen, så du med rullstol behöver 2 ledsagare.



(Foto: Linnea Frank. Affisch: LG Blom)

Datum / Tid

fredag, 13 april 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Sällskapet

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

225kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad