Standup Star Comedy Club

Södra SällskapetDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Varje Fredag och Lördag är det skrattfest på Standup Star Comedy Club, på lyxiga Restaurang Södra Sällskapet mitt på Södermalm i Stockholm.

Samtliga föreställningar kommer att vara coronasäkrade och genomföras med ett tryggt avstånd mellan alla gäster. Handsprit kommer självklart finnas tillgängligt i anslutning till alla föreställningar

Upplev en helkväll med internationella och svenska komiker i den coola New-York inspirerade Standupklubben där Magnus Betnér, Al Pitcher, Shan Atci, Petra Mede, Aziz Ansari, Björn Gustafsson, Kodjo Akolor m.fl. uppträtt tidigare.

Standup-showen är ca 2 timmar lång med en paus på 15 minuter. Efter Showen fortsätter kvällen med fest i baren med DJ och supergoda cocktails.

Kom och njut av en god bit mat och dryck från vår utsökta meny, i vårt matpaket kan du kombinera 3 rätter (Italiensk Tapas).
Se menyn här:
a target=_blankhref=http://www.sodrasallskapet.se/menywww.sodrasallskapet.se/meny/a

Man har alltid garanterad sittplats oavsett om man väljer enbart showbiljett eller matpaket.

Vi har självklart vegetariska alternativ. Meddela restaurangen om veg-önskemål, allergier osv. Maila : boka@sodrasallskapet.se

biMiddagsgäster måste vara på plats kl. 17:30/b/i

Adress : Hörnet Götgatan 63 - Åsögatan 111 (Vid Bio Victoria)

Hjärtligt välkomna!

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-01-16 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: