Menu

The Hodge Twins VIP / Meet & Greet

Stockholm

Södra Teaterns Alla Scener
onsdag, 20 juni 2018 kl:19:30

Meet & Greet-Biljett: 635 kr (inklusive serviceavgift). Onumrerad biljett, vid köp kommer plats på rad 1-3 tilldelas på showkvällen.
Den omåttligt populära komediduon The Hodge Twins kommer till Sverige med sin hyllade stand-up. Den 20 juni intar tvillingbröderna Södra Teatern, redo att bjuda publiken på en oförglömlig kväll med högklassiga skämt och skrattattacker. Vi längtar!
The Hodge Twins har under flera år roat oss på Youtube och fått oss att skratta tills vi kiknar. Om du tycker att tvillingarna är roliga online, vänta då tills du ser dem live och ligger dubbelvikt av skratt.


Bröderna från småstaden Martinsville i Virginia har tillsammans över tre miljoner följare på sina YouTube-kanaler och har skapat succé med sin vassa och ofiltrerade humor. Det stora genomslaget kom efter att de skapat "All Kinds Of Gains"-memen som gick viralt.


Är du redo för en oförglömlig sommarkväll fylld av skratt och skämt? I så fall ses vi på Södra Teatern den 20 juni!


Presenteras i samarbete med LiveNation. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

onsdag, 20 juni 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Alla Scener

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

600

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad