Menu

Özz Nûjen är Rikard III

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 10 november 2016 kl:19:00

Vad händer med makten, vem har makten och var är du när makten kontrollerar allt och alla?
Maktgalen, manipulativ och bitter. Förtjusande och attraktiv.omhertigen av Gloucesters blodiga kamp på vägen mot kungakronan.
Se Özz Nûjen göra alla roller i det klassiska dramat Rikard III, fritt efter William Shakespeare.


”En fantastisk pjäs som säger mycket om vår nutid och vår framtid. Anledningen till att jag gör pjäsen, är för att jag vill göra alla roller själv, för precis som Rikard III så är jag lika egoistisk och vill åt hela härligheten, helt själv! säger Özz Nûjen.


Özz Nûjen är en av Sveriges största standup-komiker som varken räds att skämta om svenska vapenexporter eller pressa Norges förra statsminister Jens Stoltenberg om rasismen i vårt grannland.
I år firar han 15 år som standup-komiker. Senast vi såg Özz Nûjen i en teateruppsättning var i "I Spindelkvinnans kyss" på Uppsala Stadsteater hösten 2104.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 10 november 2016 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad