Menu

Ross Noble

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 27 maj 2017 kl:17:30

Ross Noble är en förebild för många svenska komiker, och nu kommer han äntligen till Sverige och Stockholm för första gången. I Storbritannien är Noble ett hushållsnamn, älskad för sin improvisationsstil och sina samtal med publiken där han svävar ut i halsbrytande tankeexperiment – The Chortle kallar honom ”king of the ‘in the moment’ comedians”.


Det är den prisbelönte komikerns 15:e stand-up-show ”Brain Dump”, som han nyligen framgångsrikt turnérat med i Storbritannien och Australien, som han nu tar till Danmark, Holland, Belgien, Sverige, Schweiz och Norge i vår.


"Jag ser verkligen fram emot att uppträda i Sverige för första gången. Det känns som perfekt tajming att göra det nu, jag är säker på att svenskarna suktar efter allt brittiskt. Dessutom är det perfekt uppvärmning inför min planerade USA-turné tillsammans med mitt mexikanska danskollektiv…" – Ross Noble.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 27 maj 2017 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

325

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad