Menu

M Ward

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
söndag, 20 augusti 2017 kl:17:30

M. Ward började sin musikaliska bana 1999, och har sedan dess givit oss ett antal album att älska. Hans musik är alltid travande lågmäld, men besitter kraften att både förtrolla och förändra.


Trots att han är en gitarrvirtuos av rang bjuder hans låtstycken alltid in, och det är inte allt för sällan som man vill stanna i dem för alltid. När M. Ward inte plinkar själv, är han även en del av duon She & Him tillsammans med Zooey Deschanel och supergruppen Monsters of Folk. Med She & Him har M. Ward gett oss sex album, som alla varit ett perfekt giftermål mellan Deschanels stämma och Ward vackra gitarrspel.


Nu kan vi meddela att M. Ward kommer till Sverige för en intim uppvisning på Södra Teatern.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

söndag, 20 augusti 2017 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad