Menu

Susanne Sundfør

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 12 oktober 2017 kl:17:30

Biljettsläpp fredag den 9 juni klockan 09.00.


Susanne Sundførs efterlängtade sjätte studioalbum, Music for People in Trouble, släpps den 25 augusti och i kölvattnet av det kommande albumet åker Sundfør ut på turné – med ett stopp i Sverige! Den 12 oktober äras vi med det norska stjärnbesöket på Södra Teatern i Stockholm!


Alla de som fick äran att närvara vid Sundførs förra konsert i Stockholm, på ett fullt Cirkus, vet vilken magisk upplevelse det är att se den norska popstjärnan live. Sedan den dagen har vi längtat efter att få välkomna Susanne till Stockholm igen – och vi har längtat efter ett nytt album.
Nu är uppföljaren till extremt hyllade Ten Love Songs på väg. Albumet från 2015 hyllades unisont av kritiker världen över.


Brittiska The Guardian gav skivan 5/5 och beskrev den som "brilliant pop from Norwegian megastar". Svenska Gaffa gav också full pott (6/6) och skrev "Det här är för bra för att göra sig rättvist i ord". Och det är bara två av många hyllningar som den norska världsstjärnan fått genom åren sedan den självbetitlade debuten från 2007.


2016 tog Susanne Sundfør hem storslam på Spellemannprisen (norska motsvarigheten till Grammisgalan) där Ten Love Songs låg till grund för utnämningarna Årets Producent, Årets Album och Årets Pop Solo. Att sångerskan/producenten/låtskrivaren/superstjärnan Sundfør kammar hem nomineringar, priser och hyllningar för det kommande albumet är en lågoddsare.


Nu längtar vi efter två datum! 25 augusti när Music for People in Trouble släpps – och den 12 oktober när en av Norges största popartister genom tiderna står på Södra Teaterns scen! Magi är att vänta!


Presenteras i samarbete med Live Nation. Med reservation för eventuella ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 12 oktober 2017 kl: 17:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

370

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad