Menu

Tour de Fagott

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 4 augusti 2017 kl:18:00

De kallar sig "Norges läckraste homsekor" och nu intar dom Stockholms Södra Teatern. Bög-kören Oslo Fagottkor har under flera år gjort sig kända i Norge som en riktig show-ensemble. De kombinerar fet körmusik med humor, allvar, fjollerier, häftiga klädbyten och Broadway-koreografi.
Nu har de tömt alla skåp och packat allt de har av kostymer och stash, och drar ut på Pride Tour. Denna stannar i Stockholm på Södra Teatern, fredagen under Pride.


Tidigare i sommar har fagottkören spelat showen inför entusiastisk publik i Kulturhuset Sentralen Oslo och i Oslos Pride Park. De har därefter turnerat i norra norska Helgeland och den exotiska Trænafestivalen vid havet. Fredag 4 augusti ser du kören på Södra Teatern!


Kören, som redan har spelat i Sydney Opera House, lovar att spränga taket med en ordentlig party-show. Fagotter lovar också coola låtar i alla former, fet musik, egen orkester, höga klackar, röda roller skates, glitter, prydnad, strutsfjädrar och generösa mängder av musik-komedi.


Det blir en kväll du inte vill missa!


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 4 augusti 2017 kl: 18:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

340

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad