Menu

#kulpåvägen – en föreläsning med Petter

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 10 november 2017 kl:18:30

Tack vare stor efterfrågan gör Petter ytterligare en föreläsning i Stockholm, den 10 november flyttar han in hos Södra Teatern på Mosebacke.
Välkommen in i Petters liv, sammanfattat i en två timmar lång föreläsning om resan från skoltidens tuffa år, vidare in i musikens och låtskrivandets värld samt hans kreativa entreprenörsskap.


Petter har under flera år åkt landet runt och föreläst på olika skolor och företag. I september bjöd han för första gången in allmänheten till två föreläsningskvällar på Rival under namnet #kulpåvägen. En föreläsning som handlar om resan från svårigheterna i skolan, hur musik och hip hop hjälpt honom med självförtroendet, till hur den för honom blev ett sätt att uttrycka sig på genom att bli artist. Samt hur hans kreativa entreprenörskap dessutom öppnat upp helt nya karriärer vid sidan av musiken.


Och kul blev det! Hyllningarna från publiken svämmade över i Petters sociala kanaler, fler fans ville helt enkelt ha kul, varpå en ny föreläsning i Stockholm bokades på. Den 10 november intar Petter Södra Teaterns Stora Scen.


– Jag är överväldigad och så tacksam över den kärlek jag fått från så många olika håll efter kvällarna på Rival. Jag var nervös ska jag erkänna, men den känslan är som bortblåst tack vare all positiv feedback. Nu ser jag så sjukt mycket fram emot att köra ännu en kväll i Stockholm, hoppas vi ses!, hälsar Petter


#kulpåvägen – en föreläsning med Petter
10 november – Stockholm, Södra Teatern


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 10 november 2017 kl: 18:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

155

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad