Menu

Anders & Måns – Nu har vi väl trevligt?

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 9 mars 2018 kl:19:30

Man vänjer sig snabbt. När man har fått den pryl man längtade efter funderar man på var man ska ställa den och har redan riktat blicken mot nya drömmar. Livet blir aldrig klart och man blir aldrig riktigt så glad man tycker sig förtjäna.


Hur gör alla andra som verkar lyckas så bra? Gör dom verkligen det eller skryter de bara? Kanske är det så man gör – ljuger? Strandsemester, regelbundet sex eller är det kanske någon slags gud som är vägen till den sanna glädjen. Ska man lägga energin på sin fru eller på sig själv? Ska man kanske bara köpa en lite plattare dator. Köpa stuga? Äta chips?


Det är helt enkelt svårt att bli riktigt lycklig. Nu ska vi göra vårt sitt yttersta för att förstå hur man gör, vad man inte bör göra och kanske framförallt vad andra gör.
Inga konkreta råd, massvis tvivelaktiga tips och gissningar som visar den raka breda vägen mot verklig lycka. Pengar, sex och höns.
Ett lyckopaket innehållande dans, sång och en stor portion trams. Eller som vi kallar det
- En självhjälpsshow i två akter.


Välkommen
Anders och Måns


Komikerduon Anders och Måns har arbetat tillsammans i snart 20 år. Tillsammans ligger de bakom radioprogram som Wallraff, Så funkar det och morgonpasset. Vi har sett dem i tv med program som Fråga Anders och Måns och Succéduon mm.


Anders Johansson är programledare, komiker och lite undernärd. Förutom att resa runt som stå-upp komiker kan man ha sett honom i Parlamentet, i Djursjukhuset eller som Stig-Helmer Olsson i musikalen Sällskapsresan.


Måns Nilsson är komiker, regissör och antikhandlare. Måns fyller sina dagar med jobb för att slippa känna efter. Senaste året har man kunnat höra honom i Kvällspasset i P4 och kanske sett honom på Hemköp Triangeln.


Hösten 2017 följer de upp 2014 års hyllade turné Primater med Topplån med föreställningen Nu har vi väl trevligt.
Regi: Stefan Wiik
Musik & ljud: Julia Öjbrandt
Producenter: Pange Öberg och Anna Modéer Wiking


Presenteras i samarbete med United Stage. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 9 mars 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

340

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad