Menu

Thomas Stenström

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 17 mars 2018 kl:19:30

Thomas Stenström följer upp succéhöst med vårturné
Under hösten har Thomas Stenström frälst publiken i Örebro, Malmö, Göteborg och Stockholm med fyra utsålda akustiska spelningar. Vi är glada att meddela att turnén förlängs i vår med nio nya datum. Publiken kan förvänta sig en intim kväll med en avskalad sättning på scen, och låtarna i en unik tappning.


"Dom här fyra konserterna vi gjort i höst va jag tveksam till att jag skulle våga göra från första början. Vad hände då? Jag minns knappt. Vet bara att jag låg i fosterställning bredvid scenen när Johannes slog igång första låten på turnén och att jag gick rakryggad av efter sista låten peppad som fan på mer. Så lets go! ~Uddevalladreamer på min grav~" - Thomas Stenström


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.



Thomas Stenström
2024-07-13 17:00:00
Blandat, BURGSVIK, Grå Gåsen



Thomas Stenström
2024-07-15 18:00:00
Blandat, BORGHOLM, Borgholm Slottsruin

Datum / Tid

lördag, 17 mars 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad