Menu

De redan frälsta

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
söndag, 22 april 2018 kl:19:00

Gänget bakom succéföreställningen Slå pattarna i taket är tillbaka, den 17 januari är det premiär för De redan frälsta på Södra Teatern, med efterföljande Riksteaterturné i landet. För regi står Astrid Menasanch Tobieson.


2018 är det valår och det är Sveriges politiska landskap som nagelfars med humor och musik i föreställningen De redan frälsta.


"Det ska bli så jävla kul att dra ut på turné igen! Nu undrar säkert många vad vår nya föreställning De redan frälsta handlar om? Ja det undrar vi också… vi skriver på den just nu faktiskt! Men det vi kan säga är att det kommer bli roligare än att äta popcorn och komma samtidigt! Vi fokuserar på det kommande valåret och som vanligt är humor och musik vårt vapen när vi angriper känsliga ämnen i det politiska landskapet i Sverige. Vi riktar också blicken mot oss själva - vart står vi i allt som händer i världen? Går det ens att ha koll? Vilka är dom som påstår att dom har koll? Vi har väldigt roligt när vi jobbar just nu och vi är säkra på att ni kommer ha det när vi spelar! Så välkomna till en kväll med musik, humor, snabba svängar och en hel del svordomar!", säger Bianca och Tiffany Kronlöf, Thom Gisslén och Astrid Menasanch Tobieson.


Bianca, Tiffany och Thom, som samarbetar under namnet Familjen Kaos, är kända från den prisbelönta SVT-humorserien Full Patte som nu är inne på sin tredje säsong, samt Slå pattarna i taket, som spelade på Södra teatern och turnerade med Riksteatern hösten 2015 spelandes för fulla hus.


Astrid Menasanch Tobieson är regissör, dramatiker och skådespelare. Hon har bland annat skrivit och regisserat pjäserna 100 barn 2013 (Stockholms Stadsteater), Men det skulle ni aldrig våga 2012 (Orionteatern/Dramalabbet) och I landet som aldrig brann brinner nu träden 2015 (Dramalabbet). Nu senast Nattpassage 2016 (Fri Scen, Kulturhuset Stadsteatern) som fortfarande går på turné ute i Europa.


Medverkande: Bianca och Tiffany Kronlöf och Thom Gisslén
Regi: Astrid Menasanch Tobieson
Producent: Riksteatern


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

söndag, 22 april 2018 kl: 19:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr - 230

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad