Menu

Carl-Johan Vallgren

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 10 november 2018 kl:19:30

I november förra året gjorde jag och bandet två konserter på Södra Teatern i Stockholm – de första på sex år. Min känsla innan premiärkvällen var att det skulle bli mina sista gigs någonsin; ett slags försenat avsked till musiken. Men efter två magiska kvällar med ett magiskt band och en lika magisk publik kändes det konstigt att inte låta fler människor ta del av upplevelsen; en del saker är helt enkelt för bra för att inte upprepas.


Så nu till hösten blir det en hel liten turné - kanske början på något nytt, eller kanske det definitiva avskedet – vi får se hur det slutar.
Hur som helst: vi startar i Göteborg på Stora Teatern 7/11, åker ner till Palladium i Malmö den 8/11. Sedan är det dags för Falkenberg 9/11, och avslutningsvis Södra Teatern i Stockholm lördagen den 10/11.


Väl mött medborgare. Det skall bli fruktansvärt kul!


CJ Vallgren & Midnattskapellet


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 10 november 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

455

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad