Läget i landet

Södra Teaterns Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Åsa Linderborg, Po Tidholm och Göran Greider diskuterar valets utgång under en kväll på Södra Teatern. De kommer att beröra demokrati, politik, populism och oron över ett land som faller itu.


Po Tidholm har under ett par decennier landsbygdsfrågan och konstaterar med senaste boken “Läget i landet” (2017) att en långsam glidning, ett förflyttat fokus till staden, har lämnat de svenska landsbygderna politiskt övergivna.


Åsa Linderborg har tillsammans med Göran Greider skrivit boken “Populistiska manifestet” (2018) där de vill skriva fram ett försvar för populismen som politisk strategi. Högerpopulismen är precis det som världens alla marknadsliberaler bett om när de vägrat se konsekvenserna av ökad ojämlikhet och otrygghet.


Kvällen presenteras i samarbete med Teg Publishing och Natur & Kultur.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-09-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: