Menu

Gad Elmaleh

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
tisdag, 25 september 2018 kl:20:00

Gad Elmaleh är expert på att skämta om det vardagliga och har en hög skrattfrekvens i sina shower. Som inflyttad fransman i USA driver han med matvanorna, dejtingkulturen och slanguttrycken i sitt nya hemland och bjuder friskt på berättelser kring sina erfarenheter av att flytta från Paris till USA, kampen att flirta med kvinnor i New York och om hur han också vill besöka det Paris som amerikanarna romantiserat talar så väl om men som han menar egentligen inte existerar.


Sedan flytten över Atlanten har Gad snabbt gått från att vara Frankrikes allra mest hyllade komiker till att bli en världsstjärna av rang. Med över sju miljoner twitterföljare och fem miljoner följare på Facebook är det inte svårt att förstå vilken inverkan Gad har på stand up-världen.
2015 genomförde han 50 utsålda kvällar på Joe’s Pub i New York City vilket ledde honom vidare på en stor USA-turné som toppades med ett slutsålt Carnegie Hall på Manhattan 2017. I sitt hemland har han lyckats med den otroliga bedriften att sälja ut prestigefulla Olympia Theatre Hall i Paris sju kvällar i rad, något ingen annan lyckats med tidigare.


Förutom sin stand up har Gad Elmaleh också lämnat avtryck i filmvärlden, bland annat som rösten åt karaktären ”Ben Salaad” i Steven Spielberg-filmen ”The Adventures of Tintin”och i Woody Allen-signerade ”Midnight in Paris” där han skådespelat mot Owen Wilson och Rachel McAdams. Han har också synts flitigt i tv-shower som Conan, The Late Show with Stephen Colbert, Late Night with Seth Meyers och The Daily Show.


Vi ser fram emot att välkomna Gad Elmaleh och ”The Dream Tour” till Södra Teatern i Stockholm i höst!


Presenteras i samarbete med LiveNation. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

tisdag, 25 september 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

280

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad