Menu

pg.lost

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 20 oktober 2018 kl:19:30

I över tio år har pg.lost bjudit oss på storslagen och melodiös post-rock, och har med många års turnerande världen över och en handfull hyllade skivsläpp, förtjänat sin plats som ett av genrens mest omtalade och älskade band. Där det unika samspelet mellan instrumenten gör att ljudbilden slits fram och tillbaka från tungt och mörkt till ljust och hoppfullt.


I Stockholm har pg.lost tidigare värmt upp till akter som Cult Of Luna, Russian Circles och Mono. Vi har, precis som du, väntat på att få se bandet stå på egna ben i huvudstaden, och nu är det så äntligen dags. Mötet mellan pg.losts kraftfulla och dynamiska musik och Södra Teaterns vackra teatersalong kommer tveklöst att göra detta till en av årets häftigaste konsertupplevelser.


Presenteras i samarbete med Start/Stop. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 20 oktober 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

180

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad