Menu

Anthony Jeselnik: Funny Games

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 30 augusti 2018 kl:20:00

Amerikanske komikern Anthony Jeselnik har kallats briljant och han skämtar om ämnen som andra komiker inte skulle ta i med tång. Han får publiken att skratta åt saker man inte trodde var möjligt. Det är ingen slump att hans första egna TV-show på Comedy Central hette ”The Jeselnik Offensive”. Torsdag 30 augusti står han på Södra Teaterns scen – redo att provocera.


Under sin mer än 15 år långa ståupp-karriär har Anthony Jeselnik lyckats tänja på gränserna vad det är okej att skämta om – från cancer till massmördare – och fått både stön och skratt på vägen.


– Om det finns något ämne du tycker att man inte borde skämta om, så kan jag få ut minst två skämt om det, säger Anthony Jeselnik.


Men Jeselnik är inte ute för att chocka fram en reaktion bara genom att ta upp obekväma ämnen – han levererar poängen med perfekt tajming och skämten landar aldrig där du förväntat dig. Han överraskar ofta med en punchline som är långt mörkare än någon kunde ha föreställt sig.


Om Anthony Jeselnik
Jeselnik har skrivit och medverkat i flera roasts på Comedy Central, bland andra roastningarna av Donald Trump, Charlie Sheen och Roseanne Barr. Han var den förste ståupparen som uppträdde på ”Late Night with Jimmy Fallon” och har också skrivit för showen. 2008 hamnade han på Varietys lista ”10 Comics to Watch” och året efter på Comedy Centrals ”Hot Comics”. 2015 var han värd för ”Last Comic Standing”. Förra året turnerade han på klubbar i USA med Chris Rocks Total Blackout tour.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 30 augusti 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

355

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad