Menu

Dan Sperry

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
tisdag, 30 oktober 2018 kl:19:30

Dan Sperry – The Strange Magic Tour kommer till Stockholm!


I slutet av oktober kommer den amerikanska magikern Dan Sperry till Sverige för en exklusiv föreställning.


Med över 20 miljoner visningar på YouTube och med en ständigt växande skara följare i sociala medier är Dan Sperry den nya tidens stjärna. Hans form av magi är en unik och bisarr upplevelse. Hans chockerande trolleritrick och udda humor har gjort honom till den snabbaste växande stjärnan på den internationella magiscenen. Hans dramatiska föreställningar innnehåller lika delar chock, förundran och fascination. Sedan flera år är han en stor stjärna i USA och nyligen har också den tyska publiken tagit honom till sina hjärtan. Nu kommer han för första gången till Sverige för en exklusiv föreställning på Södra Teatern i Stockholm.


Dan Sperrys magi innehåller inte de traditionella elementen; inga kaniner i höga hattar, inga showgirls, inga billiga korttrick. Istället underhålls publiken av ålderdomliga voodoo-ritualer, svalda rakblad, rysk roulette med riktiga kulor mm. Här är den nya tidens rockkonsertinspirerade föreställning!


Presenteras i samarbete med Danger music & media. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

tisdag, 30 oktober 2018 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

425

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad