Menu

Ron Pope

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
torsdag, 10 januari 2019 kl:19:30

2008 solodebuterade den amerikanska artisten Ron Pope med albumet Daylight. Drygt tio år, sex studioalbum och hundratals miljoner streams senare återvänder Ron Pope till sina rötter. Då han kommer till Södra Teatern gör han det för en akustisk solospelning, där den i dag klassiska debuten Daylight kommer framföras inför sittande publik. Vi kan redan nu utlova ett av 2019-års mest magiska konsertögonblick.


Ron Pope har alltid gått sin egna väg. Så här i efterhand kan framgångarna med bland annat den monumentala singeln A Drop In The Ocean och de fans som andaktsfullt fyller hans konserter runt om i världen kännas som en självklarhet. Men det som i dag framstår som en given, ögonblicklig succé var resultatet av tio års hårt slit för att nå den status och det oberoende som den amerikanske singer/songwritern i dag åtnjuter. Därför känns det inte mer än logiskt att Ron Pope nu sluter cirkeln och framför ”Daylight” för alla de som inte var med redan från början.


Presenteras i samarbete med FKP Scorpio. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

torsdag, 10 januari 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad