Menu

Jul med Franska Trion

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 15 december 2018 kl:20:00

Som traditionen bjuder ställer Franska Trion åter till med kalas när det lackar mot jul. Den göteborgska jazz-rock-någonting trion har gått från klarhet till klarhet liksom från en lokal angelägenhet till en nationell sådan. Bandet spelar numer för fullsatta hus runt om i vårt avlånga land och de har sedan starten hyllats stort för sina egensinniga låtar likväl för sina explosiva liveframträdanden.


Den 24 augusti släpps nionde plattan Blod på våra händer, uppföljaren till unisont hyllade Los Angeles, och förväntningarna är höga. Bandet utlovar låtar från hela sin karriär men de låtar som står i centrum denna afton är hämtade från en äkta svensk klassiker, nämligen 2011 års magiska jul-platta Våra mest älskade julsånger.


Förutom detta kommer tomten på besök och delar ut fina julklappar till de besökare som vågar komma fram och prata, baren serverar juliga shots och en support tillkommer (exakt vad meddelas senare).


Med andra ord utlovas ordentligt julmys och ingen kommer kunna undgå att julen i år firas på Kägelbanan!


Presenteras i samarbete med Kulturbolaget. Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 15 december 2018 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad