Wounded Animals

Södra Teaterns Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Tinderberoende, skam, migration, sexism och veganism är komponenter som drar med publiken i en intensiv berg- och dalbana av humor, igenkänning, provokation och svärta. Med föreställningen Wounded Animals ställer sig Angela Wand frågan om sitt ansvar som medmänniska, och bjuder bland annat på cirkus, stand up, rullskridskoåkning och personliga bekännelser.


Angela Wand är en amerikansk samtida clown och cirkusartist som kom till Sverige för 20 år sedan. Wounded Animals är hennes första egna produktion, skapad tillsammans med Stephen Rappaport.


Angela Wand har tidigare arbetat med bland andra Cirkus Cirkör, Burnt Out Punks, Ruby Rose Productions, Uppsala Stadsteater, Stockholms Stadsteater, Lena Phillipson, Clowner utan Gränser och SVT. De senaste åren har hon varit aktuell med soloshowen Wounded Animals och som Satan/Woland i Satans Demokrati-trilogin.


Skriven och skapad av Angela Wand.


Regisserad och skapad av Stephen Rappaport.


Presenteras med stöd av Kulturrådet, konstnärsnämnden, Festival Novog Cirkusa, Subtopia och DIS.


Föreställningen är en del av CirkusMania, Stockholms nya cirkusfestival som äger rum 11–16 februari 2019 på scener runtom i Stockholms region. Information och fullständigt program finns på www.cirkusmania.se


Södra Bar öppnar: 18.00.
På scen: 19.00.


Rekommenderas från 15 år.


Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-11 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: