kl: 19:30

Rich Hall

Södra Teaterns Stora ScenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Att den buttre komikern sade upp sig från jobbet på amerikanska Meteorological Service när han tröttnade på att döpa orkaner är det många som är glada över. Rich Halls gravallvarliga stil har rosats av kritiker och etablerat honom som en mästare på absurdistisk ironi och kungen av rappa repliker.


Hall har vunnit Emmy-utmärkelser för sitt manusförfattande till David Letterman Show och beskrivs av David Letterman själv som ”We say a lot of people are funny. He’s the real thing”.


Rich Hall har kallats Sigmund Freud i cowboyhatt och hans fans älskar hans förmåga att leverera rättframma, bitande och träffsäkra observationer. Hall har beskrivits som en transatlantisk budbärare som smädar varje land han besöker med sitt sunda förnuft, och han är inte mindre hård mot sitt hemland USA – faktum är att han älskar att skämta om amerikanska värderingar.


Den prisbelönte Montanafödde komikern är känd för sina välformulerade utläggningar, snabba skämt med publiken och underhållande musikaliska framträdanden som sitt alter ego countrysångaren, bondlurken och kåkfararen Otis Lee Crenshaw från Tennesse. Ståuppkomedi och countrymusik kan låta som en bizarr mix, men Rich Hall får det att funka.


Förutom att han skriver manus åt både sig själv och andra har Rich Hall också skrivit tre böcker: Magnificent Bastards (2009), Otis Lee Crenshaw: I Blame Society (2004) och Things Snowball (2002). Rich Hall delar sin tid mellan Montana och England och har gjort flera tv- och radioserier för brittiska BBC. Han har vunnit en rad utmärkelser för sin komedi bland andra Perrier Award (Edinburgh Comedy Festival) och Barry Award (Melbourne International Comedy Festival).


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-02-12 19:30


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mosebacke Torg 1-3


Fler tillfällen:

Ge oss och andra en recension om du va där!


Urval ur aktuella nyheter

Bild på Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!
PRESS
17 feb
kl: 10:30

Vi Laddar För Melodifestivalens Fjärde Och Sista Deltävling - I Lidköping Tar Ann-Louise Hansson Och John Lundvik Upp Kampen Om Pokalen!

Nedräkningen har börjat till den fjärde och sista deltävlingen i Melodifestivalen 2019. Vi styr kosan mot Lidköping och ger plats på scen åt veteranen Ann-Louise Hansson och John Lundvik som avslutar tävlingen med två känslosamma låtar. Ann-Louise Hansson går ut som startnummer 6 i Lidköping med låten "Kärleken Finns Kvar". Denna låt som ligger Ann-Louise varmt om hjärtat...

Bild på Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Här Är Årets Vinnare I The Collectors Awards

Vinnarna i Antikbranschens prestigefyllda pris The Collector´s Awards är klara. Pristagarna offentliggjordes på Antikmässan under en glittrande galamiddag på torsdagskvällen 14 februari. Antikmässan äger rum på Stockholmsmässan 14-17 februari. I år firar The Collector´s Awards 10 år och som vanligt leddes galan av Pontus Silfverstolpe och Peder Lamm. Sex priser delades ut, men redan...

Bild på Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen
PRESS
15 feb
kl: 14:50

Stockholm Furniture & Light Fair Allt Starkare Aktör På Den Internationella Designscenen

Möbel- och belysningsmässan Stockholm Furniture & Light Fair fortsätter att växa och stärka sin position som världens ledande mötesplats för skandinavisk design. På årets mässa som avslutades i helgen uppgick 31,5 % av besöken från utlandet. Besökarna representerade 99 länder. Intresset och engagemanget för Stockholm Design Week fortsätter också att växa, i år uppgick...

Hitta oss på Facebook