Menu

Valsaland med Stockholms gosskör

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 16 mars 2019 kl:19:30

Valsaland är ett musikkollektiv bestående av 30 personer. Musiken rör sig mellan en lång rad genrer såsom postrock, avantpop, folk, shoegazing, med klassiska korala och symfoniska inslag. Tillsammans med bandets egna körsektion skapas nya ljudperspektiv med strävan efter att enas i en tonal symbios av starka känslor.


Valsaland har vunnit många förstapriser för sina starka musikvideor vid internationella filmfestivaler runt om i världen.


Debutalbumet Fängelset släpptes 2015. Under kommande år arbetar ensemblen på en uppföljare, med kontinuerliga singel- och videosläpp från och med september.


Varje konsert är unik, med olika instrumentering och sammansättning. Denna konsert genomförs tillsammans med Stockholms gosskör. Hela konserten är synkad till backdropfilm på storskärm.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 16 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

199

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad