Menu

Devin Townsend

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
söndag, 31 mars 2019 kl:19:30

Devin Townsend har startat och medverkat i fler viktiga band och projekt än vad andra bara kan drömma om. Det är en mångsidig och talangfull multitalang som har varit en av de mest betydelsefulla personerna i metalvärlden från 1990-talet fram till i dag.


Det enda som har varit konstant i Devin Townsends långa karriär är: förändring. Från Steve Vais Sex & Religion (1993) som Townsend frontade, till ikoniska soloskivan Terria (2001), till multitalangens country rock-skiva Casualties of Cool (2014) till det fantastiska albumet Transcendence (2016) och det senaste släppet Ocean Machine; Live at the Ancient Roman Theatre Plovdiv (2018) – har Devin Townsend en diskografi som liknar ingen annans.


Efter att Devin Townsend Project lades ned tidigare i år satsar Devin Townsend helt och hållet på nästa steg i den imponerande karriären – albumet Empath som släpps 2019 via HevyDevy Records/InsideOut Music.


Den 31 mars får vi se en av rock- och metalvärldens viktigaste personer på en scen i Sverige igen. Södra Teatern är platsen – och det lär bli något alldeles speciellt.


Södra Bar öppnar 18.30.
På scen: 19.30


Ålder: 13 år med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.


För information om rullstolsplatser och Södra Teaterns tillgänglighet kontakta biljettkassan snabel-a sodrateatern punkt com


Med reservation för ändringar. Presenteras i samarbete med Live Nation.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

söndag, 31 mars 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

450

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad