kl: 20:00

Hang Massive

Södra Teaterns Stora Scen


BILJETTER / MER INFORMATION


Hang Massive är världens mest framgångsrika hang- och handpanmusiker med över 100 miljoner visningar av deras musikvideos.


Deras senaste album Luminous Emptiness tar dig med på en magisk resa musikaliskt och visuellt och den nya föreställningen kommer att framföras i en blandning av både nya och äldre låtar som uppskattas dagligen av fans världen över.


Bandets liveshow, som uppgraderas konstant, innehåller nyskapande visuella effekter grundade i tidlösa visdomstraditioner och synkade ljudeffekter som kompletterar hanginstrumentets rika ljudbild. Bandet lägger stort fokus och detalj på förstärkningen av instrumentet så att besökarna ska få en upplevelse de aldrig kommer att glömma.


Den europeiska delen av Luminous Emptiness-turnén kommer framföras i cirka 50 städer och bandet ser väldigt mycket fram emot att spela i Stockholm och uppträda på Södra Teatern.


VIP-PAKET
Häng med Hang Massive innan showen.
Drick kaffe eller te med bandet.
Testspela nya fantastiska handpan-instrument.
Få ett speciellt merchandise-packet med cd:s, t-shirt, stickers med mera.
Skippa kön i entrén och gå in direkt.
Få ett högkvalitativt foto och ta selfies med bandet.
Få en vip-sittplats (enbart vid utvalda konsertlokaler).
Erbjudandet är begränsat till ett fåtal personer per konsert.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-04-05 20:00


Plats/Lokal:

Adress:

Stockholm, Mosebacke Torg 1-3


Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

350


Kort länk hit:

Har du sett eller varit på detta evenemang tidigare? Ge oss och andra en recension eller tips!

Urval ur aktuella nyheter

Bild på Benjamin Ingrosso Och Felix Sandman Till Grönans Stora Scen
PRESS
20 feb
kl: 18:30

Benjamin Ingrosso Och Felix Sandman Till Grönans Stora Scen

Det var under Melodifestivalen 2018 som Benjamin Ingrosso och Felix Sandman fick hela Sverige i gungning. Efter deras första- respektive andraplats i tävlingen spreds deras bromance över hela landet och strax därefter släpptes den gemensamma sommarhiten "Tror du att han bryr sig". Hösten 2018 gav de sig ut på en hyllad turné som avslutades på ett slutsålt Cirkus. Den 16 maj kliver de ut...

Bild på Välkommen Till Pressträff För Allt För Sjön 2019!
PRESS
20 feb
kl: 15:50

Välkommen Till Pressträff För Allt För Sjön 2019!

Välkommen till pressträff för Allt för sjön 2019! När: Fredag 1 mars kl 11.00. Båtmacka serveras från kl 10.45. Slut cirka kl 11.45. Var: Water Park i Hall B på Stockholmsmässan. Program: Allt för sjöns projektchef Hanse Thorslund presenterar årets satsningar och nyheter. Mats Eriksson, vd Sweboat, Båtbranschens riksförbund, berättar om läget i branschen och delar ut...

Bild på P!nk Släpper Singeln
PRESS
20 feb
kl: 13:50

P!nk Släpper Singeln "walk Me Home" Från Nya Albumet "hurts 2B Human" Som Släpps I April

Den internationella popikonen P!NK släpper idag nya singeln "Walk Me Home" via RCA. Låten är skriven av Nate Reuss, Scott Harris och P!NK själv och är producerad av Peter Thomas och Kyle Moorman. P!NK gav en liten försmak av låten för två veckor sedan på The Ellen DeGeneres Show där hon också meddelade att hon skulle släppa sitt åttonde studioalbum Hurts 2B Human i april. Tidigare...

Hitta oss på Facebook