Menu

Hang Massive

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
fredag, 5 april 2019 kl:20:00

Hang Massive är världens mest framgångsrika hang- och handpanmusiker med över 100 miljoner visningar av deras musikvideos.


Deras senaste album Luminous Emptiness tar dig med på en magisk resa musikaliskt och visuellt och den nya föreställningen kommer att framföras i en blandning av både nya och äldre låtar som uppskattas dagligen av fans världen över.


Bandets liveshow, som uppgraderas konstant, innehåller nyskapande visuella effekter grundade i tidlösa visdomstraditioner och synkade ljudeffekter som kompletterar hanginstrumentets rika ljudbild. Bandet lägger stort fokus och detalj på förstärkningen av instrumentet så att besökarna ska få en upplevelse de aldrig kommer att glömma.


Den europeiska delen av Luminous Emptiness-turnén kommer framföras i cirka 50 städer och bandet ser väldigt mycket fram emot att spela i Stockholm och uppträda på Södra Teatern.


VIP-PAKET
Häng med Hang Massive innan showen.
Drick kaffe eller te med bandet.
Testspela nya fantastiska handpan-instrument.
Få ett speciellt merchandise-packet med cd:s, t-shirt, stickers med mera.
Skippa kön i entrén och gå in direkt.
Få ett högkvalitativt foto och ta selfies med bandet.
Få en vip-sittplats (enbart vid utvalda konsertlokaler).
Erbjudandet är begränsat till ett fåtal personer per konsert.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

fredag, 5 april 2019 kl: 20:00

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad