Menu

Eleine

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
lördag, 5 oktober 2019 kl:19:30

Med tung metal, vackra symfonier med orientaliska influenser och förförisk sång är Eleine ett utav de mest hypade banden på den svenska metalscenen.


Eleine släppte sitt andra album Until The End i februari 2018 och tog bandet till en ettaplacering på de svenska säljlistorna redan under den första veckan efter releasen. Succén var ett faktum och albumet blev väl mottaget av både fans och kritiker – följt av ett år av stora spelningar och händelser för bandet.


Utöver den svenska scenen, har Eleine även spelat i Japan och gjort en egen headlineturné i Storbritannien under hösten 2018. Med fokus på utlandet under 2019 kommer Eleine göra denna exklusiva spelning i Sverige, på Södra Teatern den 5 oktober 2019.


Under sina fyra år som aktivt band har Eleine turnerat med stora namn som Moonspell, W.A.S.P. och Arch Enemy, och har gjort flertalet omtalade spelningar på erkända festivaler som Gefle Metal, Sweden Rock Festival och Sabaton Open Air.


Södra Bar öppnar: 18.30
På scen: 19.30


Ålder: 13 år med anledning av svenska myndigheters krav om begränsning av höga ljudnivåer för unga.


För information om rullstolsplatser och Södra Teaterns tillgänglighet kontakta biljettkassan snabel-a sodrateatern punkt com


Med reservation för ändringar.


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

lördag, 5 oktober 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad