Menu

BILLIE THE VISION & THE DANCERS

Stockholm

Södra Teaterns Stora Scen
onsdag, 17 april 2019 kl:19:30

På grund av nyblivet föräldraskap i Billie the Vision & the Dancers tar bandet en liten paus under våren. Då passar sångaren Lars Lindquist, som denna gången inte är delaktig i barnproduktionen, på att släppa ett album och turnera – med gamla och några helt nya billielåtar. Låtar inspelade med honom själv live i studion.


Skivan släpps i Billie the vision & the Dancers namn, så det är inte en soloskiva i den vanliga bemärkelsen.


”Jag har dragit migför att uppträda med våra låtar själv genom åren. Men plötsligt kändes det helt rätt. Jag gillar ju att prata mellan låtarna så jag är rädd att ensamheten på scenen och i logen kommer göra att jag pratar ännu mer. Jag ser väldigt mycket fram emot albumsläppet men framför allt att turnera. Känner ett behov av kvalitetstid med våra fans. Har också saknat att vara nervös, vilket jag kommer vara”. – Lars Lindquist


Teatern är Stockholms äldsta öppna teaterhus, beläget i hjärtat av Södermalm och med en hisnande utsikt över staden. Teatermiljön till trots ligger tonvikten på musik. Som konsertscen håller Södra Teatern hög profil både inrikes och internationellt, och lockar till sig färgstarka lokala artister såväl som gnistrande världsstjärnor. Här ryms även restaurang och flera barer. Södra Teatern är ett helägt dotterbolag till Riksteatern.

Datum / Tid

onsdag, 17 april 2019 kl: 19:30

Plats

Stockholm, Södra Teaterns Stora Scen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

250

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad